Wie is Sander van Dijk? 

Als je getraind wil worden, dan wil je ook weten door wie. 
Sander van Dijk is een gepassioneerd coach en trainer voor individuen en teams. Sander heeft een schat aan werkervaring. 

Na jaren actief geweest te zijn als contextueel (relatie) therapeut, maakte hij de overstap naar operationeel manager in een zorginstelling waar hij zo’n 40 medewerkers aanstuurde.

Daarna werd hij bij dit herstellingsoord relatiemanager. In diezelfde tijd zette hij met een team 2 stichtingen op die gericht waren op jongerenwerk.

Na 18 jaar werkervaring als therapeut en manager, maakte Sander volledig de overstap naar de coach- en trainingswereld.  Sander is een gecertificeerd trainer en gespecialiseerd in het DISC-persoonlijkheidsmodel. en tevens Belbin trainer. Daarnaast is hij de bedenker en eigenaar van “Identity Card Game”.

Sander maakt waar nodig ook gebruik van andere modellen. Zo is hij geaccrediteerd kernkwadrant trainer (door Daniel Ofman opgeleid) en maakt hij gebruik van  de Belbin Teamrollen.  Verder zet Sander de Roos van Leary in voor communicatietraining  en maakt hij gebruik van de Zes Denkhoeden van Edward de Bono, om teams te helpen komen tot besluitvorming op een hoger level.  


"Het drijft Sander om mensen in hun unieke potentie te zetten en ze te helpen om te worden wie ze werkelijk zijn"


Trainer Sander van Dijk

Kwaliteit en reviews:

Meer weten over hoe mensen de trainingen en workshops waarderen? En meer weten over de kwaliteit van de trainer? Lees dan hier op de site van Abundant Life de verschillende ervaringen. 

Privé:

Sander is getrouwd met Corina en vader van 2 mooie kinderen. Hij is enthousiast squasher, drinkt liever wijn dan bier, christen, fan van Italië, maar eet liever goede sushi dan pizza. Vanuit het DISC-profiel bekeken een D/I profiel.